Piatra Lunii pentru o Zeiță Lunară. INDIRA

În ultimul an, în această perioadă atât de „altfel” decât orice am trăit până acum, multe lucruri s-au schimbat în viețile noastre. Paradoxal, poate, pe langa cele care rele si dificil de dus, nebunia aceasta, pe care o traim, a adus si lucruri bune. Reasezari interioare, introspectii, modificari ale prioritatilor. Si, parca, cu cat distantele fizice au crescut, cu atat mai mult am invatat sa ne apropiem de cei care ne sunt, cu adevarat, prieteni. De cei care au ramas, care ne sunt aproape, desi nu i-am mai vazut de foarte mult timp.

Luni de zile am trait fiecare in bula lui. Inca mai traim asa. Inca vom mai trai asa, cel putin o vreme.

Si, cu toate acestea, de un an de zile ma simt mai aproape ca oricand de prieteni. De cei cativa, poate ca nu foarte multi, prieteni.

Cumva ne ajutam unii pe altii sa trecem prin toate aceste vremuri, ne sunam, ne vedem pe zoom sau pe video WhatsApp, ne trimitem mesaje simple „Esti ok?” sau „Ce faci?” – care nu sunt doar intrebari formale.

Am spus mereu ca viata mi-a facut cadouri frumoase si ca, unul dintre cele mai frumoase, a fost mica mea gramajoara de prietene. De prieteni.

Azi, mai mlt ca oricand, mi-ar placea sa multumesc celor care sunt in aceasta „gramajoara de prieteni”.

Daca am fi in vremuri normale (dar oare ce e aceea „normalitate”?) m-as vedea cu fiecare in parte si le-as imbratisa. Si le-as multumi fata in fata, asa…. cum faceau oamenii inainte de…

Azi am sa vorbesc doar despre femeile din viata mea…. despre prietene, despre cea mai buna prietena, despre cele mai bune prietene. Daca tot e luna martie (inca) o sa scriu doar despre ele.

Uite, tu te-ai gandit vreodata la femeile importante din viata ta? La prietenele tale? Nu-i asa ca ai astfel de oameni, de prietene, in jurul tau? Eu am cateva si-s tare fericita ca le am.

Tu te-ai gandit vreodata cum ai putea sa ii dai un semn „altfel”, special, ca ii multumesti? Ca ii multumesti pentru ca iti este prezenta in viata?

Gandeste-te la surpriza pe care ar avea-o o prietena cand i-ar suna telefonul si ar anunta-o, un curier, ca are de primit un pachet, un pachet surpriza. Un cadou. Un cadou pe care tu i-l trimiti, ca sa ii spui, astfel, multumesc.

Gandeste-te la bucuria pe care ar avea-o cand ar vedea ce este in pachetul de la tine: o cutie frumoasa care imbraca o bijuterie. Caci, nu-i asa?, o bijuterie este unul dintre cele mai speciale cadouri. Cu ea nu poti da gres.

Poate sa fie o pereche de cercei, un inel de argint – cu piatra sau fara piatra, o bratara, un colier…

Ceva care, cand va fi purtat, ii va aminti mereu de tine.

Poate ca esti norocoasa si ai o mama, iar ea sigur ti-e cea mai buna prietena. Eu nu mai am, dar… am o sora, o sora mai mare. O sora care, cumva, dupa ce n-a mai fost mama, a preluat multe dintre cele pe care mama le facea. Imi trimite, exact cum facea mama, mancare „la cutie” (prin mesagerul numit tata sau vine chiar ea, cand apuca); sta cu fii-miu atunci cand are libere de la munca, si-mi lasa si mie timpi de respiro…. si cate si mai cate…

Piatra Lunii pentru o zeita lunara

Diana a început ca o divinitate a vânătorii si, mai târziu, a evoluat într-o zeiță lunară. Ea este adesea asociată cu puterile Lunii, iar în unele lucrări de artă clasică este portretizată purtând o coroană care prezintă o Luna acrescentă. Si, mai ales, Diana este a mea sora, cea mai misto sora ever!

Asadar nu este de mirare ca as alege, pentru ea, o bijuterie cu Piatra Lunii. Pentru a pune în valoare frumusețea naturală a acestei pietre, un artizan trebuie să fie bine instruit înainte de a da formă mineralului brut. Acea strălucire magică pe care o adorăm este creată de felul în care elementele ce compun piatra se stratifică. Piatra Lunii își poate dezvălui frumusețea doar atunci când este orientată într-o poziție optimă. Nu oricine poate sa faca acest lucru, dar la INDIRA regăsesc bijuterii unice create de ei, după un design propriu ce conferă autenticitate brandului lor.

O rază de gheață a lunii, prinsă în interiorul unei pietre„- exact asta este piatra Lunii.

Un inel cu piatra naturala, un inel cu piatra Lunii, ar fi ceva ce i-ar merge perfect pe deget. Pe mana.

Nu numai că o vor face să se simtă specială, dar, odată oferită în dar, o astfel de bijuterie capătă valoare sentimentală. Gândul îi va zbura la tine ori de câte ori o poartă, aducându-i zâmbetul pe buze.

Si, cand zambeste un om drag mie, imi zambeste si mie sufletul.

Si, stiu ca, de cate ori isi va vedea mana, de cate ori va vedea acest inel, se va gandi la mine. Isi va aminti ca a fost, candva, intr-o primavara ciudata, modul meu de a-i spune: Multumesc!

*** articol scris pentru INDIRA- SuperBlog2021

Publicitate

1 comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s