Cashclub, un club pentru toată lumea!

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să fii plătit de fiecare dată când cheltuiești bani? Cum ar fi să cumperi tot ce vrei și să fii plătit pentru asta?

Din experiența mea pot să îți spun ca e super mișto senzația. E ca atunci când erai mic și găseai bani, pe care ți i-au pus părinții, fără sa știi tu, în buzunar! Foarte tare!

Hai să-ți zic cum am aflat eu de chestia asta. Apoi o să-ți spun cum să faci să caștigi și tu!

Prietenul la cashback se cunoaște

Acum vreo două săptămani am zis să-i fac o surpriza omului meu, că tot vine peste noi aniversarea aceea din an. Așa ca, îmi zic eu, ia să fac o rezervare pentru o cazare mai de fițe așa, ca pentru mulții ani de căsătorie, și să-i dau șah mat.

Două zile am tot scroll-uit pe tot felul de site-uri de pensiuni și hoteluri, dar parca nimic nu era ce-mi doream eu. Ba nu mai era liber ce-aș fi vrut, când aș fi vrut; ba erau niște scoruri care mă dădeau pe spate; ba nu erau câte stele voiam eu. Mă știi că nu-s cu figuri în cap, dar de data asta chiar căutam un standard ridicat.

Sigur că toate căutările acestea le făceam de la birou, căci de-acasă era riscant: dacă mă vedea căutând vacanțe ori se prindea, ori credea ca mi-am găsit amant și vreau sa plec cu el în vreo escapadă.

Noroc cu colegă-mea de birou, pe care-au lăsat-o nervii când a văzut cât mă agitam și nu găseam ce voiam…

– Da’ intră, măi, femeie, pe booking și caută-ți acolo, e imposibil să nu găsești ce vrei.

Cred că nu mi-a luat nici jumătate de ora să găsesc ce-mi doream, o anunț pe prietemă, ca să se bucure și ea că a scăpat de stresul meu zilnic și, în loc să o văd că se bucură, începe să strige la mine..

-Alo, staaaaaai, oprește-te, ai căpiat, ce faci? Nu apăsa butonul ăla, nu rezerva încă!!!!… și-mi smulge telefonul din mană, de e gata gata să-l și scape pe jos!

Bine, bine, suntem prietene, dar chiar să nu mă lase sa rezerv ce vreau, asta mi se pare culmea tupeului.

-Măi, femeie, nu vrei să faci și tu niște bani, cand faci rezervarea asta? Toată ziua zici că vrei mai mulți bani și, când poți să-i ai, mură-n gură, așa, pocnind din degete, tu nu vrei să-i iei?

Crede-mă că m-am uitat la ea ca și cum ar fi luat-o razna. A luat-o razna, săraca, cred că am cam căpiat-o toate zilele acestea, cu surpriza mea și uite că a apărut și efectul!

N-apuc să-i zic ce cred (ce bine ca mi-am ținut gura!!) că ea începe să-mi butoneze telefonul, în timp ce gura-i merge ca o meliță

Cashback, femeie. Știi ce înseamna asta?

-Ăăăăă… bani înapoi! Normal că știu! .. zic eu deșteaptă

-Mda… din părți! Păi, dacă știai, aveai și tu instalată aplicația și intrai pe booking direct din aplicație! N-ai nicio aplicație!

-Aplicația… care?

-Cashclub, așa se cheamă și e o aplicatie cashback gratuită , îți zic așa, ca să nu te ambalezi că ar fi nevoie să dai bani și pe asta! Păi d-aia ți-am zis de booking, c-am crezut că nu ești așa de venită cu pluta și de neinformată!

-Așa, și, ce-mi aduce-n plus, mă rog, aplicația asta? Nici n-am loc să o mai instalez căci mi-e telefonul full.

-Pai, schimbă-ți, femeie, telefonul. Dar cum să ai bani de telefon nou dacă habar n-ai să faci o economisire. Că te știu ca pe-un cal breaz, ești fabrică de tocat bani, dar să te gândești să pui și tu deoparte, din părți! Pentru din ăștia, ca tine, e perfectă platforma asta! Îți dai seama cum e să primești bani de câte ori cheltuiești? Când îți scapă ție banii printre degete, o parte din ei vin înapoi la tine-n portofel. Uite, prin cashclub, pe booking ai 3% înapoi. Fă-ți un calcul, la cât costă vacanța ta, ai 80 lei înapoi. La cum te știu eu de cheltuitoare, în maxim 2 luni îți faci bani de telefon. Dacă instalezi aplicația cu referral de la mine, ai încă 30 lei extra. Și câștig și eu 30 lei, căci am fost simpatică și ți-am deschis ochii!

…Și poți să-i zici lui iubi că, pe lângă surpriza cu vacanța, îți iei singură telefonul, ca să se mai relaxeze și el.

…Și, pentru că îți iei telefon, prin vacanțe poți să bagi și tu foto ca lumea, pe insta, cu haștag #smartshopping. Adică poze mișto, da?, nu ca prostiile pe care le face telefonul tău actual!

Care-i faza cu Cashbackul?

Ideea platformei de cashback este simplă: instalezi o extensie de browser sau aplicație de mobil și faci cumpărături online așa cum faci în mod obișnuit. Sistemul este foarte transparent și clar: ei primesc de la magazine un procent din fiecare vânzare realizată prin intermediul lor, procent pe care-l împart cu noi.

De exemplu, să zicem că faci cumpărături pe elefant.ro sau pe Answear.ro sau pe Fashiondays.ro, intri mai întâi pe pagina lor, te loghezi, din pagina lor cu magazine îl alegi pe cel în care la care vrei să faci cumpărături, dai click, cumperi ce dorești, la tine-n cont se întorc între 1% și 30% din valoarea cumpărăturii, în funcție de magazin.

Mergi pe cashclub.ro și îți faci cont (acest pas e necesar doar prima oară, apoi doar te loghezi sau lași browserul să îți memoreze parola sau să te păstreze logat).

Apoi te duci în pagina cu magazine afiliate, îl alegi pe cel din care vrei să cumperi și dai click pe el. O să vezi ce procent din suma cheltuită vei primi înapoi în cont.

După ce ai ales magazinul, vei vedea că ajungi pe site-ul magazinului respectiv, faci cumpărăturile ca de obicei și… gata!

NU UITA!! Pasul esențial este să te duci în magazinul dorit dând click pe el din pagina Cashclub, după ce te-ai logat.

Ia gandește-te1 Cumpărături faci oricum, așadar nu ar fi super cool să caștigi ceva bani, în timp ce le faci?

Mai ales ca urmeaza BackFriday, adică perioada aceea din an în care ai reduceri pe tot felul de siteuri. Cu Cashback poți să beneficiezi de reducerile de pe siteuri, dar si de bani, cash pe bune, in portofelul tau. Căci poți retrage banii direct de pe site. Te duci pe profil, treci contul unde vrei să îți fie virați și gata, ai banii.

Ah, să nu uit! Ai și cupoane de reduceri, pe care le poți folosi la cumpărături.

Ce mai aștepți, tu cand te bagi în clubul meu? Și, data viitoare cand ne vedem, să vedem care-a strans mai mulți bani și să aud ce vrei să faci cu ei!

***

Proba 14, CashClub. SuperBlog 2022

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s