Anyoli: leacul pentru ostoirea Dorului

„Dragostea este îndelung răbdătoare[..]”Așa ne spune Biblia.

Dar Dorul?

Dorul, este și el îndelung răbdător?

Cât timp existăm noi, oamenii, cât timp exista Dragoste, va exista și Dor. Căci e nevoie de atașament și timp petrecut cu o persoană, de dragoste afata de acea persoană, pentru a putea spune, apoi, că îți este dor. Este nevoie să cunoști ceva, un om sau un loc, pentru a ajunge sa îți fie dor de acea persoană sau de acel loc.

De fapt, ne este dor de ce fel devenim noi în prezența celuilalt, ori în locul respectiv. Ne este dor de o stare pe care acel om ne-a făcut să o trăim.

Dacă petreci mult timp cu cineva, dorul apare odată cu separarea. Gesturile simple și situațiile asociate cu persoana respectivă generează un dor puternic.

Dacă ajungi într-un loc care îți place, iar acolo întâmplările trăite sunt cele care îți dau o stare bună, când ești departe de acel loc ți-e Dor. Dor de loc, dor de tine și de starea ta din acel loc, dor de oamenii cu care ai fost acolo, de momentele trăite.

Tu ce faci când ți-e dor?

Mi s-a întâmplat adesea sa îmi fie atât de dor de cineva încât aș fi dat orice ca să pot sa vorbesc cu persoana respectivă. Să-i aud vocea, să văd felul în care mă privește, să ii aud râsul sau să revăd un gest – aparent oarecare- pe care l-a făcut în preajma mea.

Eu sunt o ființă „dependentă” de emoții, ele sunt motorul meu de funcționare. Când nu vin de la sine, fac astfel încât să le (re)aduc în viața mea.

Așa că, nu o dată , mi se întâmpla sa îmi fie atât de dor de cineva sau de un loc (da, știi deja, de mare!!) încât încep sa îmi scotocesc prin telefon să găsesc poze sau filmări cu omul sau cu locul. Să-mi ostoiesc, măcar un pic, din dor!

Noroc că telefonul meu mobil este plin de fotografii și de filmări!

Momentul în care am auzit de conceptul de cadou viu, cadou cu viața, cadou intru ostoirea dorurilor, patentat de Anyoli, am simțit nevoia să îți povestesc și ție. Pentru că este un concept unic despre care trebuie să auzi, căci sunt sigură ca o să te surprindă și o să te încante.

În câteva cuvinte: bijuterii vii, uneori „vorbitoare”, care te ajută să păstrezi alături de sufletul tău oameni, locuri, întâmplări. Bijuterii cu stocare inteligenta, prin care poți transmite celor dragi ce mesaje dorești tu.

Hai să-ți explic ce fel funcționează, vei vedea de ce le spun bijuterii inteligiente.

Ai nevoie de o imagine, un fișier audio sau video, un text, orice vrei tu să trimiți. Alegi bijuteria pe care vrei să o oferi cadou. Restul face Anyoli: fișierul este încărcat pe bijuteria aleasa (in piatra este un cip, acesta va fi încărcat cu mesajul tău, oricare este el).

In acest fel bijuteria devine UNICAT, căci poartă o părticică din sufletul tău, din tine, din gândurile tale, din amintirile tale și le transmite celuilalt. Cel pe care dorești să-l surprinzi. Cel al cărui dor vrei să-l ostoiești.

Cand o primește își descarcă aplicația Anyoli (este gratis!!!), apropie telefonul de bijuterie și ce ai încărcat tu îi apare pe ecran. Telefonul trebuie să fie cu NFC activat și conectat la internet.

După ce a ascultat-o/văzut-o prima oară, ea rămâne salvată și offline. Astfel că o va putea asculta sau vedea iar și iar și iar, de câte ori îi va fi dor.

Tu vei știi exact când a primit-o, pentru ca ești notificat.(da, exact, nu mai stai cu sufletul la gura sa te întrebi dacă ajuns sau nu darul..)

Trei. Trei oameni. Trei doruri. Trei bijuterii.

Poți dărui o astfel de bijuterie și să dăruiești un mesaj de suflet odată cu ea.

Dacă ar fi sa aleg un cadou pentru fiul meu, din categoria bijuterii copii aș alege o brățară.

O brățară în care să încarc un video obținut dintr-un colaj de fotografii, cu fundal sonor vocea mea, prin care sa ii amintesc să aibă mereu încredere în el, dar și că eu voi fi mereu acolo, pentru el. Pentru ca îl iubesc până la Soare și până la Cer, așa cum îmi spunea el, în copilăria lui mica.

O brățară cu o piatră Madre Perla, o scoică în care, cândva, a crescut o perla, așa cum el a crescut în mine. Scoica aceasta vorbește despre dragostea maternă, despre brațele mamei, unde ești mereu binevenit. O piatra sidefata, care sa ii acorde protecție, pentru ca sideful are aceasta calitate, de a proteja de energiile negative.

Oana este plecata, de peste 10 ani, în Canada. Mi-e cea mai buna prietena din facultate. De câte ori vorbim ne amintim de răsăriturile noastre din Vama. Pentru ea, ca să-și amintească de prietenia noastră și ca să îi mai sting dorul de mare, aș alege din lantisoare cu pandantiv, cel mai albastru pandantiv de Lapis Lazuli. Aș stoca acolo, pentru ea, ultimul răsărit dansat de noi la Stuff, în ceea ce acum pare a fi o altă viață.

Împreuna cu video-ul încărcat, piatra i-ar da și din puterile ei. Lapis Lazuli te ajută să-ți găsești echilibrul, protejează de anxietate și de agitație.

Ana este cea mai bună și mai calmă și mai răbdătoare femeie pe care o cunosc. Am cunoscut-o într-o conjunctură nu tocmai fericită pentru mine, iar ea a fost extrem de supporting si de caldă. Mereu m-am întrebat de unde își ia puterea, de unde și cum se încarcă cu energia aceea bună. Apoi, într-o zi, am înțeles. Atunci am știut care ar fi cel mai frumos cadou pentru ea, un cadou prin care să îi și mulțumesc pentru prietenia ei. As alege, cu ochii închiși, un colier inteligent cu pietre naturale, prin care i-aș trimite Biblia, Cartea Cartilor, Cartea ei favorita.

Un colier care are are ancorat cu un pandantiv detașabil din aur galben si piatra Onix, această piatră dătătoare de putere, ce oferă sprijin în situațiile mai putin plăcute din viață.

Dorul doare?

Nu, Dorul nu trebuie sa doară!

Dorul se ostoiește.

Cu o bijuterie vie, cu suflet, de la Anyoli, Dorul poate fi ostoit.

Tu ce bijuterii ai alege? Ce mesaje ai alege să trimiți? Ce doruri ai alege să ostoiești?

***

SuperBlog 2022. Proba Anyoli

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s