Cum să-ți Faci din Toamna Vara. Sau despre cum ANSWEAR.ro mă ajută să-mi trăiesc vara permanent

A venit, a venit toamna…acoperă-mi inima cu ceva…cu umbra unui copac sau mai bine…

Sau mai bine

…te rog, dă-mi pătura ta!!!

Căci nimic nu-mi doresc mai mult, în serile lungi și reci de toamna, decât o pătură pufoasa și călduroasă, în care să mă cuibăresc pe canapea. Da, da, exact! Una dintre păturile de aici https://answear.ro/k/femei/home-lifestyle/textile/paturi-pleduri-si-cuverturi-de-pat

Yeap, te-ai prins, sunt o femeie ușor de cucerit! Sunt la acea vârstă la care romantismul în cuplu înseamnă și sa te dea „Iubi” cu Diclofenac pe omoplatul ăla dureros; și să-ți facă un ceai când behăi ca un măgar; și să-ți cedeze locul cel mai bun pe canapea, pătura cea mai călduroasă din casă, când alegeți ce film să vedeți pe Netflix.

Ca atare, pentru mine este foarte important confortul casei noastre. Jocuri de lumini, culori care să-mi placa și să mă inspire, mici obiecte decorative, care să-mi crească starea de bine. Ele toate participa activ la transformarea unei case în Acasă.

Cum fac? Îți las, mai jos, doar catâva schimbări, ușor de făcut, care contribuie la crearea aceastei stări de bine.

Nu îmi pot schimba culoarea pereților, canapeaua sau mobila, cât de des aș vrea. Ce pot schimba, însă, sunt micile obiecte din jur, cele care îmi decorează și îmi accesorizează casa. De aceea le numesc eu schimbări ușor de făcut.

Decorațiunile textile împreună cu obiectele de iluminat, pot schimba radical aspectul unui spațiu. Efortul de a le cumpăra, cu alte cuvinte efortul financiar, este mult mai mic față de cel pe care ar trebui să-l depun atunci când vine vorba de obiectele mari. În plus, decorațiunile textile sunt infinit mai ușor de înlocuit.

Gândește-te puțin la cât de ușor schimbi atmosfera unei case schimbând decorațiunile textile.

Anul acesta Answear a lansat colectia Home&Lifestyle, pentru că nu doar hainele joacă un rol major în felul cum ne simțim în fiecare zi. Obiectele din casă te pot face să te simți mult mai bine.

Concret, hai să îți spun ce fac eu pentru a transforma serile de toamnă într-unele dintre cele mai plăcute seri. Ce este important pentru mine ca să îmi mențin starea de spirit bună, chiar și când afară plouă cu găleata și vremea este mohorâtă.

Vara la control- cu ramele foto ANSEWAR.ro

Sigur îți amintești că-s un fel de… fiica Verii. Iubesc vara cu toată ființa mea și, dacă aș putea, aș vrea o vară continuă. Poate și pentru că vara este anotimpul în care noi călătorim cel mai mult. Din fiecare vacanță ne întoarcem cu grămezi de poze și cu amintiri care să ne țină de cald pînă la următoarea vară. Așa că, după fiecare vară, cam de pe la mijlocul lunii septembrie, îmi așez în rame, cât mai la vedere, fotografiile cele mai dragi. Aceasta expunere a momentelor verii, surprinse în fotografii, asezate peste tot prin casa, încălzesc atmosfera și mi-aduc un pic de soare în suflet, zâmbet pe buze și lumina în priviri.

Dintr-una, de pe un mal de mare turcoaz, rîde la mine al meu copil.

Din alta se strâmba la mine, cu gura plină de vata de zahăr, trei adulți dați în mintea copiilor.

Din cealaltă mozaicul Parcului Guell îmi trezește doruri și mă face să-mi promit că, vara viitoare, o să-i ofer mai mult timp Barcelonei.

.

Orice tip de rame preferi, oricum vrei să îți expui fotografiile, poți să alegi dintr-o gamă largă de rame foto pe Answear.ro.

Culori și texturi. Soare cald și nisip ud. Cum îmbin plăcutul cu utilul

Fie ca e vorba de un film pe Netflix, fie ca urmăresc vreo emisiune din seriile de emisiuni preferate de pe HGTV, îmi place să am un loc unde să mă „culcușesc”. Un loc in care, eventual, să pot să picotesc, fără ca, la final, să mă trezesc anchilozată. Când mă cuibăresc pe canapea, îmi place să fiu înconjurata de perne. Perne decorative de la Answear, a căror poziție să o pot schimba după bunul meu plac. Nu sunt doar practice, nu oferă doar confort, ele schimbă și aspectul locului. Pe canapeaua mea gri nisipiu, niște perne galben solar colorează și înveselesc ambientul. Mai mult, combinația aceasta de culori, tot cu gândul la mare mă duce. O patură pufoasă, cateva perne, poate chiar perna Answear Lab Perna decorativa, care are Soarele pe ea, uite așa deja am adus în încapere ceva din vara mea iubită.

.

Cum am zis, îmi place să mă joc cu culorile, cu scopul de a-mi aduce vara mai aproape. Aleg culori și texturi care induc senzația de căldura și relaxare, dar și notele solare dragi mie.

Aleg oricând galbenul, care ma duce cu gândul al soare, este optimist, cald, plin de viața. Merge de minune cu ce am eu prin casa (eu am un parchet pe degradeuri alb-gri), mai mult, fără sa îmi fii propus neapărat am obținut și culorile anului în materie de design interior (gri-galben au fost cele două culori ale lui 2021)

Pătura, cea de care-ți spuneam la începutul acestui articol, este nelipsită din acest colțișor al meu. Existența acestei pături nu este doar ceva de ordin practic, ea nu este doar „încălzitorul picioarelor mele” (veșnic reci…), ci este și o pata de culoare binevenită.

Mereu mi-au plăcut, în revistele de design și în emisiunile HGTV, acele aranjări special dezordonate: o pătura lăsată (aparent neglijent) pe un colt de canapea sau pe spătarul unui scaun… E atât de simplu sa le obțin și eu, în propria casă!

Dacă vrei ca acest tablou să fie și mai aproape de un tablou demn de emisiuni de design, dacă vrei ca acest spațiu să te ajute să te relaxezi în serile lungi de toamnă, te sfătuiesc să acorzi atenție și luminilor. Pentru serile acasă, te poți juca după bunul plac cu luminile, apelând fie la lumânări fie la corpuri de iluminat. Când le alegi poți să ții cont de cât de intensă vrei să fie lumina, de unde ai vrea să vină, cum vrei sa pice ea în camera. Pe toate le găsești pe ANSWEAR.ro

Ți-am dat doar câteva modalități prin care casa ta poate să devină mult mai caldă. Ti-am arătat doar câteva obiecte care pot schimba atmosfera casei tale.

Tu poți alege și alte obiecte, alte accesorii, cu care sa îți creezi locul unde-ți petreci serile de toamnă. Toate sunt la un scroll distanța. Sper să te inspire și pe tine! Spor să ai!

***

Proba 1. ANSWEAR.ro la SuperBlog 2022.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s