Storytelling la puterea SuperBlog

25 de editii de SuperBlog, 25 Septembrie azi, asadar este momentul sa ma inscriu si eu in competitia SuperBlog a acestei toamne.

N-am mai scris demult aici, nu pentru ca nu as fi avut si alte… Povesti de Neadormit de spus, ci pentru ca asteptam o provocare ca sa imi revina dorinta de a le spune.

Cum sunt un om atat al cuvintelor si al povestilor cat si al cifrelor, acest 25 mi-a aprins toate becurile din capsor. Caci suma celor doua cifre din 25 este 7, iar eu sunt forever in love de acest SAPTE.

Sa fie…

… Storytelling la Puterea Superblog

Sa inceapa sa curga probele, sa vina si inspiratia, sa se scrie povestile! De Neadormit, desigur!

Pentru ca mi-e dor de o toamna cu SuperBlog, pentru ca anul 2022 a fost (pentru mine) un an al schimbarilor si al iesirii totale din zona de confort, pentru ca mi-e dor de serile- noptile in care astept sa apara noteeeeleeee, pentru ca mi-e dor de o Gala si de oamenii faini din aceasta comunitate.

Daca esti bloger sigur ai si tu povesti de spus! Daca vrei sa le spui la puterea SuperBlog, te poti inscrie in competitie. Te poti inscrie cu unul sau mai multe bloguri, cu conditia ca ele sa respecte conditiile de inscriere (vechime minimum 3 luni, cel putin 20 de articole publicate, articol de inscriere pe fiecare dintre ele. Un singur articol per proba, tu alegi pe ce blog il publici). Gasesti formularul de inscriere aici.

Poti scrie la toate probele sau doar la cele care te atrag mai tare, poti sa fii finalist sau doar participant, poti lua premii la unele probe sau chiar, TADAM, premiul cel mare al competitiei!

Indiferent ce alegi te asigur ca vei vedea cat de frumoasa este aceasta „Joaca de-a SuperBlog”.

Ce zici? Ne „vedem” la 1 octombrie, cand se lanseaza prima proba?

Publicitate

4 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s