Și eu sunt ca tine! Și eu vreau #fărăbaniaruncați

Vrei să zici că, dacă luam bicicleta folosind aplicația ACEASTA, câștigam… (înmultește, apoi împarte… îl văd concentrat și mi-e drag și mă și amuză cu mintea asta a lui, atât de centrata pe cifre!) câștigam 40 de lei în pușculița mea???(se încruntă puțin) Adică, așaaa, doar pentru că mi-am luat bicicleta, fără să fac nimic altceva, puteam să am banii ăștia și NU I-AM AVUT???Maaaaami, de ce, de ce n-ai instalat-o de atunci?!

Cam așa mă distram eu, cu copilul din dotare, serile trecute, când a văzut că mi-am instalat o aplicație de cashback și a gasit HERVIS-ul printre magazinele partenere. De la Hervis și-a luat el bicla, cu banii strânși de el, din pușculița lui. Așa că știe că nu e chiar ușor să câstigi acei 40 lei. Ca să îi ajungă suma aceasta in pușculiță, avea ceva trebușoare de făcut prin casă :).

Asta se întampla când îi arăți unui puști, de 9 ani și câteva luni, ce aplicație de cashback ți-ai instalat pe telefon.

Asta se întămplă când puștiul face parte din generația “înteleg rapid orice și, câteodata, chiar mai repede ca tine, da’ ești mami a mea și nu o să-ți spun asta prea des, ca să nu te simți nasol

Nu e de mirare că, după câteva minute, când vede și Lensa în lista de magazine, nu se poate abține: „Maaaami, uite, uite, e și Lensa, de aici sunt luați ochelarii mei, acum două săptămâni!! Și e 8% cashback, adică primeam înapoi și de aici alți 40 lei! Hai, măi, maaami!”  

(Fie vorba între noi, nu doar el se oftică! Și eu, în timp ce ma uit prin lista de magazine din aplicatia CashClub îmi fac socoteli în minte, amintindu-mi de biroul ăla pe care a trebuit să il cumpar urgent și l-am luat de pe VIVRE, sau de momentul acela in care m-a apucat sportul în casa și mi-am luat tot felul de gantere și greutati de picioare și… nici nu îți mai zic câte altele… de la Decathlon; ori de parfumul cumpărat cadou pentru o prietenă, de pe Notino. Și…mai bine sa ma opresc aici cu enumerarea!)

Pentru că exact asta se întamplă, el a înteles foarte bine: utilizând o platformă de cashback primești bani înapoi la fiecare achiziție online din magazinele partenere.

Dovada ca a înteles foarte bine este ca și-a încropit, rapid, două liste cu marile lui pasiuni: una cu cărți, de pe elefant. Alta cu Lego și niște Hot Wheels, de pe Noriel. Mai mult, și-a facut complet “temele”, adică a venit și cu calculele facute: uite, la elefant o să câștigăm cam x lei, la noriel y lei. Le cumpărăm când o să putem, dar eu le-am pus deja in lista de favorite de pe siteurile acestea.

Da, e atât de simplu! Atât de simplu încat un puști, de 9 ani și ceva, a făcut deja toți pașii, desigur mai puțin pe cel cu plata: e totuși prea devreme să-i las și cardul pe mana, nu crezi?!

#fărăbaniaruncați

Dacă ai ajuns până aici cu cititul cred că ți-ai dat seama că este vorba despre cum să faci cumparaturi #fărăbaniaruncați. Sau, altfel spus, cum să faci cumpărăturile, pe care oricum le-ai face, dar să le faci „cu cap”, folosind beneficiile platformei de cashback, cea mai simplă metodă de economisire.

sursa foto: Facebook CashClub

Habar nu am cum se întâmplă lucrurile în „bula ta” (dar te invit să imi spui!), în ceea ce privește comportamentul tău vis a vis de economisire. Poate ești genul care pui bani la pușculita, poate esti genul care face depozite bancare sau schimbă leii in euro/usd, poate investești în bursă sau poate ești genul care trăiește de pe azi pe mâine și o să spui „Ha, de unde, măi, femeie, să mai și economisesc?”.

Ce stiu sigur este că, orice gen ai fi, în oricare dintre situațiile descrise mai sus te găsești, este imposibil să nu faci cumparaturi online. Și dacă nu făceai înainte de martie 2020, după acel moment sigur ai început și tu să faci asta! Mbon, și dacă tot faci cumpărături online, de ce să nu primești bani înapoi la fiecare achiziție?

Ideea platformei de cashback este simplă:

  • instalezi o extensie de browser (dacă vrei să folosesti desktopul la cumparaturi) sau o aplicație de mobil (aceasta e din Google Play, dar găsești și în Apple Store)
  • din aplicație te duci și faci cumpărături online, in magazinul dorit, exact așa cum faci de obicei
  • la fiecare cumpărătura primești înapoi între 1%-30% din banii cheltuiți

Simplu, nu?

Ce îți aduce în plus Cashclub.ro?

sursa foto: captura din aplicatia personala

Exact ce ziceam, la inceput, că a observat fii-miu: peste 800 de magazine partenere. Practic, este aproape imposibil să nu regăsești în listă măcar câteva magazine din care îți faci tu cumparaturi.

Are un comparator de prețuri, integrat în platformă, care îți arată cine și unde vinde mai ieftin. Puștiul meu a căutat după titlurile cărtilor și a ales elefant.ro pentru că acolo le-a găsit cu cel mai mic preț. Mai erau cel putin 2-3 oferte, de la alte magazine partenere.

În pagina de “Promoții” poți vedea produsele cu cea mai mare reducere.

Îți permite să trimiți linkul de referral: adică inviți prieteni, din contul tau, iar la fiecare invitație onorata de un prieten, poți castiga 30 lei. Ține minte: nu ai limită de prieteni către care poți trimite limkul. (banii îi primești când prietenul plaseaza o comanda!). Ei, câți prieteni ai? Câți prieteni care, oricum, fac cumpărături online, ai?

La mine a fost destul să le spun prietenilor, la telefon, câteva nume de magazine de unde știu că au cumpărat/cumpăra și… hocus-pocus… conturile sunt facute, aștept primele comenzi. (am ales să nu las numele la vedere, sper că mă înțelegi!) Cum să nu vrea sa câștige niște bani, stând acasă și cumpărând online?

sursa: captura din aplicatia personala

Cashclub este o platformă super utilă pentru cei care fac cumpărături online. Ca mine! Eu sunt, de mult timp, unul dintre cei care preferă cumpărăturile online. Mai clar spus: dacă vrei să mă omori cu zile du-mă într-un mall, într-o zi de weekend. Ies de acolo cu dureri de cap! Prefer să stau frumos acasă și mă „plimb” virtual prin magazinele de unde vreau să cumpăr. Să-mi aleg în tihna ce mă atrage, să le pun în favorite, să am timp să le compar, să mă gândesc, să mă răzgândesc…

La prima vedere procentele și sumele par mici, dar adunate pot duce la 200-300 lei pe an. Poate chiar mai mult, depinde ce și cât cumperi. Eu cred că aș ajunge la 400-500 lei pe an. Economii. Îi iei, nu-i dai! Și nu faci nimic în plus pentru asta! Poți alege să îi retragi (adică îi transferi în contul tau bancar) după ce ai depășit 50 lei. Eu una prefer să îi las acolo, căci tot ce ajunge pe card… pleacă repede! 🙂

(INFO BONUS!! La final vreau să îți zic ceva ce am descoperit eu azi, când am dat o comanda. Să zicem că tu cumperi de la un magazin la care plătești cu un card bancar, care are propriul sistem de cashback (cardul) Ei, bine, în acest caz ai dublu economii: o dată primești banii din platforma de cashback, a doua oară pe cardul cu care plătești (în funcție de schema cardului!) ATENȚIE: aceasta sumă NU este legată de platforma de cashback, ci de cardul pe care îl ai (daca îl ai!), cu o astfel de schemă de bonusare. Dar despre acest lucru îți voi scrie mai pe îndelete, altădată.)

Acum mă duc să vad prin ce magazine mai fac „plimbări” online, iar pe tine te aștept cu feedback, întrebari, nelămuriri, în comentarii.

***

Am fost la cumpărături și am economisit (dadada, repet, se poate să faci asta!) provocată de SuperBlog și de platforma CashClub.ro

1 comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s