Desenează-mi o casă și transform-o în ACASĂ

Spune-mi: de căte linii ai nevoie pentru a desena o casă?

De câte linii drepte, de câte arcuri de cerc, de câte dintre ele ai nevoie ca să desenezi o casă? Cu ferestre, cu uși, cu acoperiș, cu scări (poate) la intrare, cu tot ce îi trebuie unei case visate!

Nu-i așa că este (sau doar pare?) simplu? Este printre primele desene, pe care le faci, înca din copilarie.

Mai apoi, cănd mai crești, de căte linii ai nevoie ca să desenezi CASA ta? Adaugi un gard, poate că și o cușcă de câine, poate că și niște flori într-o imaginată grădină, poate că ai și alte vise-din-copilărie, transpuse pe o coală de hărtie. Și, deasupra lor, întotdeauna Soarele!

Apoi desenezi oamenii. Căci (nu-i așa?) fără oameni în ea, casa aceea e doar o casă, dar, cănd îi adaugi oameni, ea devine casa cuiva. Casa unor oameni, care nu doar o locuiesc, ci îi și împrumută din energia lor. Îi dau viață. Iar viața unei case nu este nimic altceva decât viața oamenilor din ea.

Abia așa devine o casăacasă.

Spune-mi: câte zâmbete și câte emoții îți sunt necesare pentru a desena, în oamenii din casa aceea, semne frumoase pe suflet. ACELE semne pe suflet care transformă un grup oarecare de oameni într-o familie.

De câtă grijă și de câtă empatie și de cătă iubire este nevoie pentru a crea o familie din niște oameni (oarecare) adunați la un loc? De câte ai nevoie pentru a scrie o poveste ce transformă o casă (oarecare) în acasă?

Și acum: gândește-te! În ce vrei să îți investești timpul și energia: în a transforma desenul unei CASE într-un veritabil acasa? Sau în scrierea, cu răbdare, cu zâmbete și cu multă muncă, poveștii unei familii?

Și… daca alegi să le ai pe amândouă, dar timpul te strânge cu ușa și nu le poți face pe toate la fel de bine, ce faci?

Cu vindem-ieftin poți face visul să devină realitate

Dar dacă alegi să le ai pe amândouă și tu să te concentrezi doar pe a doua, în timp ce, de prima, îi lasi pe cei de la Vindem-Ieftin.ro să se ocupe?

Trebuie doar să știi să îți setezi prioritățile!!!

De la un desen la realitate ai doar cățiva pași. Trebuie doar să știi ce vrei, să știi să creionezi, ce vrei, pe hârtie, și să știi să lași dorința-desen în grija altora. Iar în acel timp, căt alții se ocupă de transformarea visului tău (desenat) în realitate, tu să te ocupi de transformarea grupului de oameni într-o familie.

Poate că e necesar doar să știi că vrei o casa cu pergolă, pergolă care adăpostește hamacele în care vei citi, vei visa sau vei ațipi, în amiezele călduroase.

Poate că ai nevoie să știi că vrei să ai o curte și, în curte, o alee pavată, al cărei pavaj va ghida pașii dintâi ai copilului tău.

Sau poate că e destul să știi că vrei ferestre mari, ferestre cu tâmplărie PVC ADF, care să lase Soarele să năvălească peste voi!

Cum ar fi? Cum ar fi ca, în timp ce tu naști zâmbete și creezi amintiri cu cei dragi ție, Vindem-ieftin să se ocupe de restul? Să adune toate materialele, de care ai nevoie, la un loc. Să îți ofere prețuri fără concurență. Să fie ei cei care „alergă” în locul tău. Să fie ei cei care transportă, exact acolo unde ai TU nevoie, toate materialele. Ba mai mult , cănd nu ești sigur de ce anume ai nevoie, să te ajute cu consultanță!

Cum ar fi?

Cum ar fi să facă altcineva toate acestea pentru tine, în locul tău??!?!

Cum ar fi să câștigi timp, să economisești bani? Și să folosești aceste câstiguri pentru „ai tăi”!

În timp ce ei te ajută să faci economii, tu să faci poze din escapadele la munte! Escapade pe care le faci pentru că ai acele economii!

În timp ce ei te scapă de transportul materialelor cu propria ta mașină, aducându-ți toate necesarele de construcție acolo unde ai nevoie, tu să îți folosești masina ca să dai o fugă la mare.

Da, poți să ai încredere într-un partener ca vindem-ieftin

Da. Se poate!

Poți să ai încredere. Nu pentru că spun eu asta, ci pentru că ei dovedesc că pot face toate aceste lucruri și multe altele peste ele! Mărturie stau clienții lor, din acești peste 7 ani! Mărturie stau recenziile video ale celor ce au folosit magazinul-concept vindem-ieftin.

Fă-ți familia VIP în viața, iar tu intră în grupul VIP al celor de la vindem-ieftin. Atunci familia ta va avea parte, ca orice VIP, de toată atenția și grija ta. Iar tu, tu vei avea parte de toată atenția și grija celor de la vindem-ieftin.

Căci ei sunt mai mult decat spune numele lor: vindem-ieftin!

Ei sunt

vindem-ieftin-te-ajutăm-să-te-concentrezi-pe-ceea-ce-contează

Ei sunt cei care pot să transforme desenul unei case, CASA TA!, într-o casă reală. În locul tău! Ca să îți lase ție timp și energie să transformi un grup de oameni oarecare într-o familie. Adică să transformi acea CASĂ în ACASĂ!

Căci, ce altceva este ACASĂ dacă nu CASA care strange la un loc oamenii ce au ajuns să fie mai mult decat un grup de oameni, O FAMILIE?!

***

Scris, cu drag, de ACASA, pentru proba 3 din SuperBlog 2021. (Vindem-Ieftin)

Publicitate

3 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s