SuperBlog dupa o SuperVara

Cum stateam eu pe o plaja, incercand sa prind intr-o fotografie cea mai rotunda luna a lunii, mi-am dat seama ca am avut parte de o vara chiar misto!

In mod paradoxal, poate, pentru noi vara asta a fost vara vacantelor. De fapt, mai bine i-as spune vara marii. Probabil ca a fost metoda mea de-a rezista acestor vremuri de „work from home”(deja de 6 luni!) + copil cu mine acasa. Aveam nevoie sa rup rutina zilelor si am facut asta „fugind” la mare. De cate ori am putut. Des. Imi incarcam bateriile cu rasarituri, cu povesti, cu mangaieri de soare si imbratisari de valuri.

Vara nu a trecut, dar concediul meu… ah, well, s-a cam terminat.

Asa ca, pentru sanatatea mea psihica, date fiind urmatoarele (Dumnezeu stie cate!!!) luni de work from home si de scoala cand online -cand cu prezenta… este clar ca imi trebuie ceva care sa ma tina pe linia de plutire cu… nervii capului. Care este!!! :)))

Bloguletul acesta m-a asteptat cuminte si nu s-a plans ca l-am parasit (aproape de tot), luni de zile. Azi, scutur praful de pe el si aleg sa imi condimentez toamna cu SuperBlog. Da, exact, daca vine octombrie, daca vine toamna, inseamna ca incepe SuperBlog.

Asa ca particip! La cate probe voi scrie? Habar n-am! Cum voi scrie? Hm, sper ca bine. Bine insemnand sa fiu eu multumita de mine. Cat voi scrie? Pai… n-am idee. Voi scrie cand am timp, cand ma tenteaza o proba, fara sa trag de mine. Subliniez: FARA SA TRAG DE MINE. Nu e momentul, caci deja traiesc de luni de zile in afara zonei de confort.

Asa ca, vedeti lumina aia aprinsa la etajul 6? Yeap, aia voi fi eu, in noptile in care voi da zor sa termin vreun articol si sa-l incarc in platforma pana in 23.59. Sau in noptile cand, dupa vreo nota, voi sta sa citesc (si/sau sa scriu) nemultumirile, pe pagina de facebook a superblogerilor. Stiti voi ce zic!

Cine vrea sa se mai joace cu mine? 🙂

3 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s