20 20

S-a asezat praful pe bloguletul meu. Asa ca am zis sa incerc o scuturare rapida a lui. A prafului, nu a blogului! ­čśÇAcum, cat inca mai sunt in vacanta, caci de maine reintru in normalul meu anormal! ­čśÇ

Cumva asteptam sa se termine 2019… care, pentru mine, a fost un an greut spre foarte greu. Nu sunt adepta superstitiilor acelea de genul „vine anul cel nou cu intamplari minunate buluc” bla bla bla… pentru ca eu cred ca intamplarile minunate sau mai putin minunate mai tin si de noi. Totusi sper ca 2020 sa fie ceva mai bland cu mine decat a fost frate-su!

Sa ne intelegem. Sunt recunoscatoare si celui trecut pentru tot ce a adus. A fost cu zambete, cu enervari, cu ras in hohote, dar si plans cu sughituri. Am cunoscut si am legat povesti frumoase cu oameni frumosi, de alti oameni mi-am separat drumul. Am fost surprinsa placut, am fost si dezamagita major. Am vazut rasarituri muulte, am dansat in ploi de vara, mi-am tipat furiile pe mal de mare, mi-am chiuit bucuriile tot acolo.

Am avut schimbari multe. Mai bune, mai rele. Am mai crescut putin, dar, per total, am ramas aceeasi nebuna care vrea si traieste totul la intensitate maxima. Ceea ce ma bucura!

Daca e ceva ce mi-a lipsit maxim.. daca e ceva ce mi-as dori sa am si nu prea am avut..?

Da. Timp. Timp de respirat, timp de privit, timp de tacut. Timp pentru ceea ce conteaza cu adevarat.

Si iata ca.. 20 20. ­čśÇ

Inceput cu oameni dragi, in tinute de anii ’20. Cu zambete si veselie si muzica si dans si vorbe.

Continuat cu familie. Cu kiddo. Cu patinoar – zile la rand, cu sala, cu doua carti citite deja. Cu batai cu perne. Cu hlizeli. Cu vorbe. Cu zambete.

Cu o tolba de vise. Cu alta tolba de actiuni, pe care prea mult le-am amanat si acum nu mai vreau sa le las plutind in deriva. Cu decizia de a pastra in viata mea doar ceea ce este cu adevarat important.

Ca sa nu mai spun ca luna aceasta este… va fi… ziua mea. Inca nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma apuce jalea! ­čśÇ Nu de alta, dar fac niste ani pe care nu mi-i simt reali nicicum si sunt asa la modul ” Wow, pe bune chiar atatia ani fac?!?!” ­čść

***

Ah! Cand ziceati ca vine vara aia?!?!?!? ­čśÇ­čśë

Publicitate

3 comentarii

Las─â un r─âspuns

Completeaz─â mai jos detaliile cerute sau d─â clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul t─âu WordPress.com. Dezautentificare /  Schimb─â )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul t─âu Facebook. Dezautentificare /  Schimb─â )

Conectare la %s