Bilant de SuperBlog

Inceputuri

Cand m-am incris prima oara in SuperBlog, cu blogul de pe cealalta platforma, habar nu aveam cu ce se ..mananca. Era primavara lui 2018, am scris aticolul de inscriere pe 12 martie, concursul incepuse pe 1 martie. Da, exact, trecusera termenele primelor probe. Dar cine citise cu atentie regulamentul? Eu nu! 🙂 Am scris doar la unele probe, mai exact la 12. Nu stiam ca exista grup pe FB, l-am descoperit si m-am inscris in el mai tarziu, pe traseu. Am terminat Spring SuperBlog 2018 nefinalista-desigur!- cu niste megapenalizari la cateva articole, pe minunatul loc 73.

Spring SuperBlog 2018

In toamna lui 2018, m-am incris la editia SuperBlog 2018. Din nou… habar nu aveam ce urmeaza. Nu, nu ma informasem, nu stiam cat de multe probe vor fi. Credeam ca va fi cam ca in primavara. Wrong!!! Au fost 26 de probe plus doua extraconcurs. Am reusit sa scriu la toate 26, desi erau primele luni de scoala ale copilului, care tocmai incepea pregatitoarea. Adaptare la noul program si nshpe viroze (si el si eu, caci suntem generosi unul cu altul: pana si virozele le impartim..), cam asa a aratat acea toamna pentru mine. Am scris 26 de articole, la unul dintre ele am reusit sa depasesc termenul -asadar penalizare de 10 puncte. Am avut si doua premii, la doua dintre cele 26 de probe. Am fost finalista, pe locul 23.

SuperBlog 2018

Nu, n-am fost la Gala din Poiana, pentru ca in acele zile eu zaceam cu febra, acasa.

Si a venit primavara lui 2019. Si mi-am luat elan si… da, m-am incris iar. De data asta sunt putine probe! O sa ma descurc. Daca am fost finalista in toamna, in conditiile acelea, n-am cum sa nu fiu si acum!! Incepeam in forta Spring SuperBlog 2019. Nu, nu aveam sa-l termin finalista caci copilul a facut ..varicela!! Am scris la 14 probe. Am fost pe locul 56. Nefinalista, asa cum spuneam.

Spring SuperBlog 2019

La Gala am vrut sa vin oricum, am vorbit cu Claudia, urma sa vin in Neptun. Eram deja in vacanta de 1 Mai, la mare, doar schimbam localitatile. Dar..cine facea, in vacanta de 1 Mai, varicela pe malul marii?? Eu, eu, eu!!! Asa ca… inca o Gala ratata!! :))

SuperBlog 2019

Dupa cum vedeti, primavara nu mi-a fost favorabila. :)) In niciun an!

In septembrie 2019, acum cateva luni, inca ma intrebam daca sa ma inscriu sau nu. In pline procese de schimbare in viata, atat pe plan personal cat si profesional, am ezitat indelung daca sa ma inscriu la maratonul toamnei. Stiam ca e lung, stiam ca nu am timp, stiam ca e greu.

Viata mea de mama care creste un copil (de 8 ani) si de angajata intr-o multinationala, lasa timp minim de respiro. Dar minim inseamna minim!! De luni pana vineri viata mea e un carusel. Sunt eu cu mine si cu el- kiddo. Dimineata, scoala, job, luat de la after, casa, noapte. Luat de la capat. 5 zile identice. Cum am zis, de luni pana vineri. Doua ore jumatate zilnic, pe drumuri. (mda, distanta casa-job nu este deloc mica!). Ca un facut, in aceasta perioada am trecut si prin schimbarea afterului lui A, plus o viroza (a mea) cu febra si rau de abia ma tineam pe picioare. Nu, nu ma scuz, pentru ca n-am de ce sa ma scuz. Din contra, cu mana pe inima va spun ca sunt mai mult decat mandra de locul ocupat dupa acest maraton. In conditiile mele de viata, finalista pe locul 10/11 (ambele locuri sunt ocupate de persoane cu acelasi punctaj, ambele avem cate o penalizare:)))….) este mai mult decat onorabil! 61 de bloggeri au scris la toate probele. Deci 61 de finalisti.

SuperBlog 2019

Dincolo de premii, dincolo de pozitia ocupata in clasament, dincolo de faptul ca sunt finalista… bucuria mare vine din faptul ca ma simt parte din poveste. Din Povestea SuperBlog. Cred ca asta ma face sa ma tot inscriu. Chiar daca stiu ca, practic, sansele mele de a duce astfel de competitie la final sunt mici. Caci imprevizibilul este asa de prezent in viata mea!

Da, au fost articole pe care le-am scris cu mult mai mare drag decat pe altele. Nu voi spune care, caci… e secret! 🙂 Dar va spun ca asta se simte la citire. Sau la recitire. Sigur ca mi-e mai usor si scriu mai cu drag despre subiecte pe care le iubesc in viata de zi cu zi.

Da, au fos articole la care am scris doar ca sa… ca sa nu depasesc termenul. Nu pot spune ca sunt cele mai bune. S-a cam vazut si in notele lor…

Da, au fost articole scrise din suflet si cu suflet, care au luat note mici… Nu intotdeauna rezoneaza stilul tau cu cel al juriului… Asta e!

A fost o editie in care m-am enervat doar de vreo doua ori. Si asta in momente in care… cam toti ne-am enervat. Nu voi dezvolta. Nici nu au fost enervari serioase.. Nici nu m-am agitat foarte tare, in general, am abordat foarte chill editia asta..

A fost o editie in care, ca de obicei, Claudia a facut fata cu brio bombardamentelor mesajelor noastre. Felicitari, Claudia si Albert, pentru comunitatea frumoasa pe care ati adunat-o in jurul SuperBlog!

Au fost sponsori care au comunicat mai bine cu noi, altii… Mno, oameni suntem, nu-i asa? Diferiti… claaaaar diferiti!!

Una peste alta, maine merg la Gala SuperBlog 2019. Si abia astept sa cunosc oamenii pe care i-am cunoscut doar in taramul numit Virtualia.

Publicitate

4 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s