S-a terminat SuperBlog 2019

S-a terminat SuperBlog 2019. Editia de toamna, adica aceea luuuunga, cat o zi de post! ­čśĆ

Mai am de primit 3 note, iar daca raman in primii zece pot spune ca mi-am atins targetul. Asta pentru ca am si o penalizare de 10 puncte la una dintre probe.

De fapt, ca sa fiu sincera, mi-am atins targetul fie si numai pentru ca am reusit sa scriu la toate probele. 28 de probe. Cate una la doua zile. Unele mi-au fost dragi, altele mi-au cam stat in gat, dar am scris la toate.

In conditiile in care aceste doua luni, octombrie si noiembrie, au aratat asa:

  • Schimbat afterul pentru Andrei. Cel nou este destul de departe de casa, asadar ora ajungerii noastre acasa, seara, a devenit 19… Timp de scris? Dupa 21.30.
  • Perioada in care copilul a facut multe. Si bune si mai putin bune. Cele mai putin bune au insemnat un stres constant pentru mine. Cautarea unor solutii. Discutii lungi cu el. Reusite. Esuate. Amestecate. A dat cu plus, a trecut, dar a fost o perioada care m-a secatuit de energie.
  • Schimbari si stres major la job. Lucruri vechi, lucruri noi, cu unele ma descurc mai bine, cu altele nu prea.. Din nou, stres.
  • O viroza care s-a complicat urat. A mea. Din fericire. (adica nu a lui). Asadar la cateva probe am scris cu febra, cand, de fapt, as fi vrut doar sa zac. Asta s-a vazut in note. (Proba 24 si 25)

Acum e gata. Ceea ce e bine, pentru ca a inceput ultima luna din an. Iar decembrie inseamna ziua lui Andrei (maine, maine, maine!­čśÇ) si Sarbatorile. Toate.

Ca eu nu mai am nici macar o zi de concediu de odihna pe anul acesta..e alta poveste! Nu una frumoasa, dar, nah, asta e!

Sa va fie decembrie frumos!

Ceea ce imi doresc si mie. ­čśĆ­čÖé

Publicitate

Las─â un r─âspuns

Completeaz─â mai jos detaliile tale sau d─â clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul t─âu WordPress.com. Dezautentificare /  Schimb─â )

Poz─â Twitter

Comentezi folosind contul t─âu Twitter. Dezautentificare /  Schimb─â )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul t─âu Facebook. Dezautentificare /  Schimb─â )

Conectare la %s