Dansezi?!Numele meu este Mia.

Îmi scot pantofii: vreau să simt podeaua. Dansăm. Sper că ai înțeles ce ți-am spus: eu vreau acest trofeu! (Mda, bine, de fapt eu vreau să dansez cu tine! Dar nu o să recunosc asta!)
„I do believe Marsellus Wallace, my husband, your boss, told you to take ME out and do WHATEVER I WANTED. Now I wanna dance, I wanna win. I want that trophy, so dance good.”

Azi sunt Mia Wallace. Și am chef de dans!

Asta am decis, acum o săptămână, când ai mei amici au venit cu ideea de-a face o petrecere cu tematică. Look de vedetă, cu buget redus, de Black Friday. Idee super faină, nimic de zis, dar asta mă va băga la cheltuială: eu am puține rochii glam, o să fie nevoie sa imi cumpăr una nouă. Și nu doar rochie. Probabil că și accesorii! Petrecerea aceasta o să îmi facă praf cardul de credit!

Vreau să fiu Mia– din Pulp Fiction. Păi cine aș putea să fiu dacă nu cineva din filmul acesta, văzut de atâtea zeci de ori?

Mi-a fost teama că nu o să găsesc ținutele necesare. De fapt, recunosc, cel mai teamă mi-a fost că nu o să îmi permit sa le cumpăr. Pentru că trebuia să mă încadrez în 999 de lei pentru o ținută. Evrika! Aveam the answer. Da, exact, răspunsul! Și aveam și Answear– locul de unde îmi pot cumpăra ce îmi trebuie.

Când am căutat pe site, mi-am dat seama că, mulțumită ofertelor de Black Friday, pot să cumpăr hainele potrivite cu mai puțin de 999 lei. Așa că am cautat, am ales dintre multele opțiuni și… gata ținuta! Sunt cea mai tare și cea mai buna dansatoare! Și joc în Pulp Fiction! Mă mișc, desculță, lăsând să curgă muzica prin mine. Mă uit la el, hai că se mișcă și el bine!

Cămașa albă este G-Star Raw, o găsesc redusă la 159,9 lei. Mamă, 200 lei reducere, cât de tare!!! O vreau!

Caut pantaloni ca ai Miei. Găsesc multe variante, dar îi aleg pe cei de la Mango. Sunt fan Mango. Iar aceștia sunt doar 99,9 lei.

Balerinii sunt de la Parfois, au și ei reducere. De la 59,90 la 34, 90 lei. (Ofertele acesta sunt ceva de speriat!)

Mai am înca mult până ajung la 999 lei. Așa că, în banii aceștia încap și niște butoni. Căci Mia poartă butoni la camașa ei albă! Îi iau tot de la Mango, cu 89, 90 lei.

Mia Wallace. Pulp Fiction.

Am căpătat curaj. Am ținuta din Pulp Fiction cu doar 384,6 lei. Mă gândesc să nu dârdâi până la locul petrecerii, așa că îmi iau și un palton de dama. Tot de la Mango. Totuși, deși nu pare, e iarnă.

Palton Mango

Dau pe el 399,90 lei.

Îți poți imagina că am reușit să fiu Mia Wallace, cu mai puțin de 999 lei?? Nici măcar nu am luat lecții de actorie. Sau de dans.

Actrița din spatele personajului.

Da, este Uma Thurman. O femeie pe care eu o admir. O actriță care a interpretat unul dintre cele mai dragi personaje ale mele: Mia Wallace. (Știe el, Tarantino, ce să aleagă!!)

Pot fi și femeia din spatele personajului. Cel putin din punct de vedere vestimentar.

Alb si Negru

Deja am declarat că sunt fan Mango. Sacoul și sandalele sunt de la ei. Rochia este Armani Exchange. M-am oprit la 887 de lei. Dacă vreau sunt Uma.

***

What is your name?

Mrs Mia Wallace.

Și m-am îmbrăcat de la Answear. Și am dansat cu Mister Lou Vega, până am caștigat trofeul. De fapt, am caștigat două trofee. Căci, conform domnului Tarantino, l-am cam câștigat și pe Lou Vega.

Mă întreb: oare el de unde s-a îmbrăcat? Oare el de unde a învățat să danseze așa?!

***

Articol scris pentru SuperBlog 2019. Proba 20: Look de vedetă, cu buget redus, de Black Friday

Publicitate

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s